Om oss

En bilhandlare med lång erfarenhet

Välkommen till din bilhandlare i Eskilstuna! Vi är en bilhandlare som alltid sätter kunden i centrum och som alltid arbetar hårt för att hitta en bil som passar varje enskild kund. Vår erfarenhet sträcker sig 30 år tillbaka i tiden och den är ovärderlig både i samband med värdering, köp- och försäljning av bilar.

Vi vill göra affärer som båda parter blir nöjda med. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer och inte att göra snabba pengar på kundens bekostnad. Du ska hitta en bil som passar dig, din livssituation, din ekonomi och dina unika behov.

Vår bilpark uppdateras hela tiden och som en följd av detta så kan vi alltid hitta rätt bil till rätt kund. Vi har även samarbeten och kontakter över hela Sverige som möjliggör att jakten på din drömbil blir smidig.

Idag kan vi med stolthet även visa upp att vi är en auktoriserad serviceverkstad. Det öppnar upp för längre relationer med våra kunder. Du köper din bil hos oss och lämnar in den årligen för service. Behövs det så kan vi även utföra reparationer. Alltid till bra priser!

En familjeägd bilfirma

Vår bilfirma är ett familjeföretag. Det genomsyrar verksamheten där vi alltid erbjuder en mer personlig service till våra kunder och där alla ska känna sig välkomna till oss. Att komma in i vår bilhall ska kännas som att kliva rakt in till en familj: en familj som du är mer än välkommen att bli en del av.

Vi erbjuder fina villkor i samband med finansiering och vi kan skräddarsy lösningar som passar dig och din ekonomi. Hittar du din drömbil hos oss så ska vi säkerligen kunna hitta en lösning som fungerar. Vi byter givetvis även in bilar också!

Välkommen till din trygga bilhandlare i Eskilstuna!

bilhandlare

Vi skräddarsyr din bilaffär